Ogge

Det har gått 3 år nu sedan en av mina bästa vänner dog i en bilolycka. Tänker ganska ofta på honom och ibland känns det som han fortfarande lever men så är det ju inte tyvärr. Skumt att efter 3 år så känns det fortfarande så jävla overkligt. 11:e september förknippas med World trade center och Anna Lindh men för en annan är det bara Oscar Jansson jag tänker på då. Tänkte att jag skulle gå förbi hans grav ikväll efter jobbet och tända ett ljus om vädret tillåter det. Vila i frid min vän och tack för den tiden vi hade på rud med alla våra vänner.



Dags för jobbet igen då

Har inte jobbat sen i onsdags så nu är det dags igen. Blev lite sjuk i tisdags och under onsdagen var det som värst men trots det drog jag till jobbet, inte så jävla smart gjort. Lite kryare nu men Madde har blivit dålig nu istället och ligger hemma från skolan. Förhoppningsvis blir hon frisk tills onsdag då det är hennes dag, hela 22 år gammal blir hon. Till helgen blir det fest här hos oss också vet dock inte vilka som kommer då hon inte säger vilka hon har/ska bjuda. Jag kommer vara där så festen blir ju iallafall räddad :)

Måste köpa en liten present åt Madde också men vet inte vad än. Hon har redan fått en present sen tidigare men vill ge henne något som hon kan få öppna dagen hon fyller.

Fan jag blev visst sjuker :(

Har haft det pissigt på jobbet nu på senare tid med en massa deadlines. Stressat sönder tyvärr och i förrgår tog det ut sin rätt. Lite feber och en rejäl förkylning blev belöning efter allt slit, en tacker så mycket. Får skylla mig själv lite då jag satte ribban lite väl högt kanske. Slapp jobba idag och imorgon också så förhoppningsvis är jag helt kry inför lördagen då jag och Madde ska härja under Oxhälja.


Hela helgen kommer spenderas i filipstad och det ska bli skönt att slippa karlstad en liten stund. Är inte mycket för marknader egentligen men Vild-Hasses älgkorv är fan ett måste så det är ett självklart köp. På kvällen ska det väl drickas lite och mer än så vet jag inte då det filipstad vi är i. Känner mig jävligt vilse där ibland måste jag säga då jag inte känner några men lite öl brukar fixa polare på nolltid.

UFC 88 är i helgen och jag är i extas som vanligt när det gäller fighting. En del matcher som har stor potential men ingen titelfight tyvärr.

Love you baby :)


RSS 2.0