Fuck YEAH!!!

Okej jag orkade fan inte vänta på att ebgames skulle få in mitt spel så jag drog till siba och köpte det istället. Väntetiden på ebgames var mellan 10 dagar och 6 månader!!! Vafan är det för nån jävla skitsnack egentligen. Aja när jag får mitt andra exemplar från ebgames så får jag väl sälja det på tradera eller något. Slängt ut över 1000kr på GTA IV nu och det är värt det! Haha jag är ju helt dum i huvudet när det kommer till vissa saker. Svårt att inte älska mig själv ibland. Ska glo på The office och The Simpsons med min fina flickvän nu så herrrrrå



image18

Vart fan är mitt GTA IV????

Imorgon är det äntligen realese på GTA IV MENNNN i och med att jag väntade in i det sista med att förhandsboka spelet får jag vänta minst 10 dagar innan jag får det. Har fan gått och längtat efter det här spelet i några år nu och nu ska man behöva vänta ännu mer. Visst det är bara nån vecka till kanske men jag är så upprörd så att jag skulle fan kunna sparka på en jävla kattunge. Nej jag skulle inte sparka på den men jag skulle iallafall inte klappa den. Så fjantigt grinig är jag just nu.

Snart är det jobb som gäller och det är jag fan inte pigg på idag. Känner mig fortfarande seg efter alla öl i lördags. Hatar alkoholens bieffekter måste jag säga :)

And that's what really grinds my gear

Ledig helg :)

Äntligen en ledig helg. Två senaste helgerna har jag jobbat så det känns skönt med att slippa jobba fram tills på måndag. Vaknade dock imorse med ett jävla ryck och kollade på klockan med blotta förskräckelsen. 9:20, fan jag har försovit mig tänkte jag. Efter några sekunder fattade jag att jag inte skulle jobba :) Blir ju fan efterbliven av att jobba för mycket.

Idag så ska vi ha en liten grillfest hos oss. Hoppas bara att solen orkar vara framme hela dagen annars blir jag lite ledsen. Har ju varit kanonväder hela veckan när jag har jobbat så jag vill ha sol nu när jag är ledig. Madde jobbar till 16:00 idag så vi drar inte igång förens 18-tiden. Kom på att jag måste visst ringa runt lite så jag inte glömmer bort att bjuda någon. Ha det

Har visst glömt bort bloggen :)

Hej igen!

Har jobbat mycket på senaste tiden så jag har totalt glömt bort min blogg. Har börjat klockan 6:00 vissa dagar under denna vecka så skallen är lite seg ibland. Har varit så jävla mycket att på jobbet och nu är jag ledig tills söndag och då kör jag 6 dagar innan jag får vila igen.

Har inte hänt så mycket annars i mitt liv förutom att jag äntligen har hittat en vårjacka! Förra jackan jag skrev om köpte ju en polare så det var ju mindre kul. Köpte en jacka för ett tag sen på MQ men den lämnade jag tillbaka då kragen var för stor och för ful. Så nu har jag en jag stortrivs i och som bara kostade 399:-

Jobb, helg och annat skit.

Då var dags efter en hel veckas ledighet att börja jobba igen. Som tur är jobbar jag bara drygt 4 ½ timme idag men kör 11 ½ timme imorgon tyvärr. Jörgen har sitt kalas imorgon också så jag lär vara riktigt jävla trött när jag kommer upp till honom. Fult att klaga kanske då det finns muppar som jobbat hela veckan lång men det skiter väl jag i. Min blogg, det handlar om vad jag känner :)

Detta blir den 4:e helgen på raken som jag festar. Så här farligt har jag inte levt på väldigt länge må jag säga :) Rätt kul måste jag säga när man kanske går ut en-två gånger i månaden vanligtvis.

Ska ta och försöka skruva på lampan till min nya cykel idag. Första lampan som följde med cykeln gick tyvärr sönder så jag fick en ny. Är bara så jävla lat när det gäller sånt här. Förvisso har det börjat bli ganska ljust ute på kvällarna så jag kanske kan vänta tills hösten kommer :) Kom på att jag måste höja styret också. Äh fan skitsamma har kvar farsans hoj tar den istället.

Älskar dig Madeleine Lindgren

Sporten

Skulle egentligen har skrivit om kryssningen nu i dagarna men har fan inte orkat. Jag gaddade mig det räcker sen söp vi en förbannat massa. Räcker som historia tycker jag.

AIK tog sina tre första poäng för säsongen i allsvenskan idag mot GIF Sundsvall. AIK inledde säsongen med 0-0 hemma mot Kalmar FF och följde upp skitspelet med 0-3 borta mot Elfsborg. Dagens insats var inte så bra heller men äntligen blev det mål iallafall. I innebandyn går det desto bättre, där laget är i semifinal mot Täby. AIK leder matchserien med 2-1 och bör gå till final.


                                  image17

I övrigt går det skit överallt. West Ham förlorar som vanligt och Milan som spelar division 3 lag. Milan fixar förmodligen inte ens 4:e platsen i år så det får bli uefacupen eller vad den heter istället. West Ham ska jag väl inte förvänta mig så mycket ifrån då vi har haft så mycket skador i truppen. Men ärligt talat så hatar jag när dom ska vinna mot storlag ena dagen och sedan torska mot skitlag i botten.

Heta stolen



Sånt här händer när man dricker på en tatueringskryssning :) Hade faktiskt tagit en paus från drickat i 2timmar då vi bestämde oss för att tatuera in Rud på våra armar. Nämner inga namn ifall några familjemedlemmar inte vet om det ännu. Hela historien om kryssningen får bli senare eller imorgon.

Hej igen

Var ett tag sen jag skrev så nu är det dags igen. Lördags var det som sagt fest hemma hos oss och det kom massa släkt och vänner. Mycket fina blommor och pengar från mina kära släktingar, det tackar jag för. Kompisarna bjöd mer på lustiga presenter, inte förvånad :) Dock så hade Jörgen och Linda med sig en jättefin skål med lock till. Gamla boltic-loggan som är broderad på locket. Blev hur nöjd som helst må jag säga, tack igen.

Festen drog iallafall igång på riktigt då våra vänner är ena hårdkokta ölälskare. Farsan hade fixat med 4 klak öl och en flaska vodka plus att faster Marie hade med sig 20 öl. Tackar så mycket sa alla och sög i sig ölen snabbare än snabbast. Tyckte det var tråkigt att sitta full själv då jag hade bra försprång men Putte och Jörgen var ikapp mig på nolltid. Gratis är gott som man säger :)

Efter ett väldans massa hörj i lägenheten våran så drog vi ner mot stan och letade uteställe. Jörgen som är portad på över hälften av alla klubbar gjorde valen lite svåra. Tillslut så bestämde vi oss att dra till Glada Ankan och röja. Lillebror Andreas som var med blev stoppad i dörren då det var 20 och han är bara 18. Men efter ett kom igen och ett gerrej nu så släppte vakten in honom :) Sen så jobbar syrrans ex där som vakt och jag kanske nämnde det för vakten så att det skulle gå smidigare att komma in.

Hade trevligt därinne och likaså mina vänner fattade jag det som i alla fall. Stötte på min fabror Thomas vid baren, vet dock inte vad som sades :) Efter en jävla massa mer dricka drog vi tillslut hem med taxi och sov. Fan vad lägenheten såg ut efter vi hade vaknat. Fan vad folk skitar ner när dom är hos andra. Ringde till Jörgen på morgonen men han svarade inte till en början men han ringde upp en timme senare. Vi bestämde oss för att dra och röja runt på bergvik. Subway är fan så jävla gott på bakfyllan men förbannat dyrt. Sänk priserna förfan! Köpte en jacka på MQ också eftersom Gson hade köpt den jackan som jag hade planerat köpa i över en månad. Lämnade dock tillbaka den då jag inte tyckte om kragen.

Imorgon drar vi till stockholm och åker färja till finland. Det kommer att vara tatueringsmässa på båten så det är därför vi ska dit, hela 16 personer blir vi :) Aja Madde skriker att jag skriver för länge så jag avslutar nu. Älskar dig gumman mest av allt på denna jord.

RSS 2.0