Kalas idag

Fyllde 25 i torsdags så idag blir det kalas. Släkten kommer runt 14-tiden och då blir det mat för alla. Morsan var förbi igår och hjälpte mig att laga maten som består av fläskfilé, ris och sås gjord på dreten som blev över från fläskfilén när vi stekte den. Smakade skitbra iallafall så släktingarna kommer inte att klaga. Madde slutade jobbet sent igår tyvärr så det är tur att man har en snäll mor som ställer upp för en.

18-19 nångång kommer vännerna hit och då börjar väl allvaret antar jag. Ska bli jävligt kul att få släppa loss lite nu det var ett tag sedan. Känns som jag säger så ofta men det är så jag upplever det so don't judge me. Farsan har fixat sprit, vin och öl till alla så det ska väl räcka tills vi drar till krogen iallafall. Tyvärr så kan inte min näst yngsta lillebror Stefan komma men jag älskar dig ändå min broder.

Ska städas och en massa annat nu så ha det.

25 år gammal :|

Lite blandade känslor idag känner jag. Tycker inte att det är så jävla roligt att fylla år faktiskt. Visst presenter hit och dit men jag är lite rädd för att bli gammal. Jag är ändå på bra humör idag så det är inte så att jag upplever någon sorts ålderskris, gillar bara inte att åldras. Madde är och jobbar så jag måste göra en massa jävla tråkigt här hemma nu tyvärr. Hänga tvätt, dammsuga, diska och slänga en jävla massa pappkartonger. Hade varit skönt med lite hjälp men alla jävla så kallade polare har inte ens ringt och grattat mig idag än. Vet att det är några som går hemma tillfälligt och tänkte utnyttja dom till bärhjälp men vafan kan ju inte ringa till dom när jag fyller år. NI SKA RINGA MIG :)


image15

Så här ser jag ut idag :) MIn nya tröja som jag fick av Madde i present, Diesel jeans och mina nya Fred Perry på fötterna.


Ska ta och fixa i ordning här hemma nu så jag avslutar med att bjuda på lite musik.

Shopping

Fick hoppa in och jobba idag då 3 pers var sjuka tyvärr. Jag och Madde skulle gå på stan och shoppa lite under förmiddagen men eftersom jobbet kallade fick det bli på eftermiddagen. Planen var väl att köpa skor åt Madde och jeans, skor och eventuellt en jacka åt mig. Så blev det dock inte tyvärr. Vi började med att köpa skorna jag lovat Madde och efter det en kjol plus en flarra Bacardi Apple. För min egen del blev det bara ett par Fred Perry skor. Jackan väntar jag med tills jag får mina pengar när jag fyller år och sen så prövade jag ett par jeans på MQ men var inte helt övertygad. Sen när vi kommit hem upptäcker jag att missbedömt min budget med +2000:-. Så just nu har jag 2000:- mindre än jag hade räknat med plus en skuld på 900:-. Så går det när man skiter i att gå på matematiklektionerna :(
image14


Hur som helst så blev min älskling glad för sina presenter trots att det egentligen är jag som fyller år snart  :) Fast jag fick faktiskt en tröja av henne idag som jag velat ha under en längre tid så jag är glad jag med trots det med pengarna. Nu så har Madde bakat färdigt en cheesecake och muffins till min födelsedag :) Mums

Kläder!

Imorgon skall det handlas kläder för lilla lönen. Det ser ut som det kommer att försvinna någon tusing tyvärr. Madde ska få ett par skor för 800:- och jag ska ha en jacka för 1800:-. Sen så kanske jag köper ett par jeans också men är inte säker än. Har även lagt ett bud på tradera gällande en jacka och kanske ska jag även lägga ett bud på ett par jeans. Ser nu att mitt högsta bud har precis blivit matchat på jackan. Personen gav sig dock efter det så förhoppningsvis slipper jag lägga ett till då jag redan är uppe i 800:-.


image18
Jackan jag ska köpa på MQ och Maddes present för att hon är så underbar :)


image19
Jeansen som jag har tänkt att lägga bud på och jackan jag har lagt bud på


Söndag

Klockan ringde 7:45 och det var dags att gå till jobbet. Kollade på termometern och den visade minus 9 grader. På med långkallingar, två tröjor, mössa, vantar och en halsduk runt nyllet. Cyklar till varje gång jag ska jobba och jag måste säga att jag föredrar plus grader alla dagar. Väl framme vid jobbet så är det samma visa varenda gång. Jag är där en 15min innan öppning och personen som ska öppna är där precis när vi öppnar. Idag så var visst lill-chefen sjuk så en annan fick komma och öppna istället.

Spolar fram lite nu tills jag kom hem istället :) Madde hade fått för sig att vi borde gå ner till norrstrand och handla mat då pekås hade stäng redan. Det var dock värt turen ner till konsum då jag fick klyftpotatis med sourcreamsmak, lövbiff och bearnaisesås. Efterrätten var inte dum den heller med en massa mys, cream cheese chips och coca cola.

Nu är det dags för sängen då Madde ska upp och jobba imorgon. Själv jobbar jag inte förens på onsdag, dagen innan jag fyller år. Ses imorgon kära blogg

Glad påsk alles!

Inga ungar än så länge :) Skönt att slippa höra ringklockan när man är bakis. Tycker att det är rätt konstigt ändå för vi bor i ett barnfamiljsområde. Kanske så har alla föräldrar låst in skitungarna.


Vi ska upp till min mor snart och käka lite påskmat. Är något så grymt sugen på köttbullar och prinskorvar. Madde tycker inte att det passar när man är bakis men vad vet hon. Efter det blir det ner till pekås för att hitta något gott. Känns lite tomt i huvudet just nu så jag avslutar med glad påsk till er alla.


Öl skall drickas!

Trodde att det skulle bli en lugn helg för min del men Madde hade andra planer. Snart så glider Linda, Haider,Norsken och Putte ner till oss. Vart vi ska sen är inte bestämt ännu men vem bryr sig. Så jävla skönt att få i sig lite öl, det var ett tag sen nu känns det som. Kvällens låt är Shaun Baker med Push och självklart lilla al-fadjis version av Boten Anna. Skål mina beundrare

Jobb

Börjar jobba om lite drygt en timme. Har inte jobbat sen förra fredagen plus att jag är sjuk fortfarande. Känner dock att jag inte kan sitta hemma och rulla tummarna. Skulle egentligen på fest idag också men blir tvungen att skippa det tyvärr. Vill passa på att önska alla bröder i Boltic en riktigt bra kväll.

En vecka kvar tills jag fyller år nu bara. Fan vad tiden går fort alltså. Känns som det var igår man sprang runt på rud och spred skräck :) Var en jävla gris som tonåring men jag måste säga att jag är snäll numera. Hinner inte skriva mer ser jag. Hej då 

Pizza

image9


Pizzakit som gäller denna onsdag hos casa del Lindgren/Lindblad. Bara några minuter kvar nu sedan blir det att vräka i sig pizzan och kolla på My name is Earl. Efter ska vi jäsa lite sen ska Madde få en massage av mig tänkte jag. Tjipp tjipp


Sjuk?

Igår kväll började jag känna mig lite dålig i halsen. Under natten var det hemsk otrevligt i halsen. Låg vaken större delen av natten och vaknade runt 7-tiden. Ringde och sjukanmälde mig för första gången på jobbet, vilket inte uppskattades kändes det som. Efter det satt jag i telefonkö i en kvart innan jag fick prata med någon på vårdcentralen. Fick en tid kl.11:00 på vårdcentralen i stan då jag inte har någon läkare på rud. Jävla tråkigt att det ska vara så men jag får väl ta och välja någon stackars sate då. Hur som helst så var halsmandlarna svullna och rött i halsen men ingen infektion än så länge sa doktorn. Förhoppningsvis går det över till helgen så jag kan jobba på söndag eventuellt redan imorgon.

Ännu en dag hemma då, börjar bli lite rastlös. Skönt att få spendera lite tid hemma med Madde dock. Synd bara att det finns så lite att göra här hemma. Har lovat Madde att vi ska köpa Guitar Hero men det dröjer någon månad kanske. Fast som alla vet så börjar en serie 12:50 på tv3 och då bänkar vi oss framför våran tv. Days of our lives eller mer känt som Våra bästa år här i sverige. Har tittat på den där sörjan i över 10år nu. Den är inte det minsta bra men ändå kollar man på skiten. Aja dags att fixa lite te åt stackars halsen då. Over and out

Vecka kvar till löning :)

Löning är runt hörnet bara och likaså min födelsedag. Egentligen så borde jag inte längta efter pengarna då jag kommer att ha räkningar på 6400:- så där försvinner en del direkt. Som tur är fyller jag år också så jag kan köpa nya Peak-jackan som jag har spanat in nu ett tag. Det har gått nästan 7 år sedan jag köpte en vårjacka sist så nu är det fan på tiden att jag kostar på mig en.
image8
Har spelat lite counter-strike idag medans min älskling var på möte i stan. Ett spel som jag lirade i drygt 4 år och sen slutade med. Efter 2 ½ år så har jag börjat spela lite på skoj igen. Känns skönt att få skjuta någon i huvudet ibland utan att behöva tänka på konsekvenserna :) Ska sätta mig med Fifa 08 nu och skjuta lite på mål tänkte jag.

Ännu en dag avverkad

Måndagen var inte allt för händelserik tyvärr. Ringde KBAB angående frysen så vi får se när den blir fixad. Ska nog iväg en sväng imorgon och titta på en mindre frysbox som vi ska ha ute i vårat förråd.


Drog igång mitt ps3 idag för första gången på 2 månader nästan. Hade glömt bort hur kul det var att spela tv-spel. Om sisådär en månad släpps GTA IV, ett spel som jag väntat på i över ett år nu. Ska bli så jävla skönt att äntligen få spela det. Var faktiskt därför jag köpte min ps3:a för hela 6700:-, enbart för att få spela GTA IV.


Har hunnit och hängt lite tvätt idag också medans min älskling jobbade och det var ett tag sen jag gjorde det. Har jobbat ganska mycket på senare tid så stackars Madde har fått tagit hand om det mesta här i hemmet om inte allt i stort sett. Helt kass är jag faktiskt inte som pojkvän för min massage som gumman brukar få ibland är inte så dum säger hon. Tycker det är viktigt att visa sin uppskattning för ens flickvän så inte allt känns förgäves med all disk o annat slit. Älskar dig Madeleine :)

Imorgon är även sista dagen på min korta ledighet så jag ska utnyttja den till fullo. Blir att umgås extra mycket med Madde och kramas gissar jag på plus en film kanske. Dags att sova nu känner jag. Natti


Snön

image6

17:e mars idag och vi har knappt haft någon vinter så varför ska det komma en massa nu för? Förövrigt var det ett år sedan nu jag och Madde sa att vi älskar varandra för första gången. Älskar dig gumman

God morgon

Har ju som sagt krångel med våran frys som även går att läsa i sambons blogg. Ringde idag till hyresvärden och för reda på att garantin gick ut för 2 månader sen. Tackar så mycket för det. Har redan så mycket utgifter denna månad så trodde knappast att det kunde bli mer. Med lite tur kanske det inte blir så dyrt iallafall.

Fick en smärre chock när jag tittade ut imorse och såg detta jävla snöoväder som kommit. Som tur är jobbar jag inte förens på onsdag men vad gör det ska ändå ut i skiten och möta Madde som slutar jobbet 21. Känns som att jag klagar lite väl mycket men ibland måste man få göra det också.

Fick en tidig födelsedagspresent av min käre far i form av en cykel. Även där gick det åt skogen då framlampan gick sönder medans jag installerade den. Dags att gå ut och göra änglar i snön då i bara mässingen.

Hej svejs

Kvinnan i mitt liv.

woooohoooo

Blir fan helt tokig när hon kollar på mig med den där blicken. Det är en helt jävla obeskrivlig känsla som far igenom kroppen. Älskar dig så förbannat mycket gumman :)

Helt plötsligt är man en bloggare.

Har länge tänkt att börja blogga men orken har inte funnits där bara. Kände hur som helst att det var dags att börja blogga nu. Bloggade en del förr innan fenomenet blogg blev känt på självaste Lunarstorm. Usch då tycker de flesta nu tabu tabu :) Har tänkt att skriva lite om allt möjligt som händer mig livet framöver men kommer att ta upp en del som jag redan har varit med om också. Innan jag avslutar mitt första inlägg så kanske jag borde skriva en rad om mig själv. Jag har hunnit att bli snart 25 år och trivs väldigt bra med mitt liv. Bor ihop med min underbara flickvän Madeleine (http://maddardana.blogg.se) och våra 4 barn...närå har inga skitungar än så länge men det ligger iallafall i planerna på att skaffa bebis om något år. Bor i karlstad i en 2:a på rud (långtäppan) som förövrigt är stans bästa stadsdel. Jobbar på svartgula Netto som ligger vid råtorp. Det får räcka för denna gången men ska försöka att skriva så gott som varje dag. Glömde skriva att jag är ganska snygg också. Peace out

RSS 2.0